MR. SUSHI ROOSENDAAL

MR. SUSHI ROOSENDAAL Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 552 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 20:31 alles lekker maar zou een tip zijn om het doosje met sushi vlak te houden .
11 mei 2022 om 21:35 Bezorgtijd duurde lang
11 mei 2022 om 21:09 Wij hebben heerlijk gegeten. De sushi was lekker vers en snel bezorgd!
10 mei 2022 om 23:12 Bezorging was snel en het eten was super lekker! Mr.Sushi blijft mijn favoriet!
8 mei 2022 om 20:12 Het is dat je maar 90 minuten kan kiezen want waren er 120 Eten was niet lekker, droge rijst en verse rijst dus niet heel de bestelling was vers Nooit meer me sushi
8 mei 2022 om 19:52 De krokante sushi box was op zijn kant in de tas geplaatst waardoor alle sushi tegen elkaar was aangedrukt en dit gaf geen smakelijk beeld. In het vervolg hopen wij dat de box rechtgezet wordt.
30 apr 2022 om 19:17 Eten was niet heet net warm kip was vet
20 apr 2022 om 21:54 De sushi was lekker en nog goed warm (crispy sushi). Helaas zat er in de eerste rol een zwarte haar :-((
8 apr 2022 om 11:10 Top, zoals altijd
6 apr 2022 om 21:11 Het eten was erg lekker. Jammer was dat de bezoektijd genoemd op de thuisbezorg app aangaf 20-45 minuten. Na betalen kreeg ik bericht van de firma zelf dat het 60 minuten zou duren. Daar hou ik de volgende keer dus rekening mee.
3 apr 2022 om 20:59 Eten werd precies op tijd bezorgd De pokebowls waren heerlijk, goede hoeveelheid en goed verpakt
31 mrt 2022 om 20:05 Verschrikkelijke tent ! Bijna 3 uur gewacht op mijn eten..